Bob de Bouwer

Actief test

Bob de Bouwer

Administrator
Forumleiding
Lid geworden
3 dec 2022
Berichten
464
Waarderingsscore
89
Punten
28
Netherlands
Beste Hitnews klant,


❤️ Valentijnsactie: 20% korting op onze 3 en 6 maanden abonnementen! ❤️


Grijp deze romantische kans en maak je Usenet-ervaring extra speciaal. Klik op deze link om je korting te claimen en vul de code: love20 in bij het afrekenen.
Deze actie is slechts tot en met 18 februari geldig, dus laat de liefde niet wachten. Verwen jezelf of verras je geliefde met het perfecte Valentijnsgeschenk.


banner-valentijn-NL.gif




Gebruik je de juiste instellingen?

Merk je dat je downloadsnelheid af en toe wat lager is? Of heb je wel eens connectie problemen? Dat kan liggen aan verouderde instellingen.

Het is goed om af en toe je instellingen na te lopen. Vooral als je al langer klant bij ons bent. Je gebruikt wellicht nog steeds dezelfde gegevens als die je in het begin hebt ingesteld en dat kan soms voor kleine storingen zorgen.

Op ons forum zie je in één overzicht welke gegevens je moet invoeren. Klik op deze link of check onze tutorial op het forum.


We blijven graag in contact


Als je toch bezig bent je instellingen na te lopen, willen we je ook vragen je e-mailadres te controleren. Is dit nog steeds het adres waar wij je op kunnen bereiken?
Mocht je in de toekomst van e-mailadres veranderen, zorg dan dat je dit altijd in je account aanpast, zodat je geen nieuws en acties van ons mist.

Je past je e-mailadres eenvoudig aan via: Uw inlog op hitnews.com


Dit was onze update weer voor deze maand.

Heb je een idee voor ons? Ga naar ons forum en deel het in de sectie ‘Suggesties’. Wij zullen altijd reageren en wellicht implementeren we jouw idee wel.
Bedankt voor het lezen van deze update en bedankt voor het vertrouwen dat je in ons stelt als trouwe klant van Hitnews.


Vriendelijke groet,

Team Hitnews


P.s. Ben je al bekend met ons VIP membership? 25% korting op elke verlenging van je abonnement! Kijk snel op onze website en word VIP member.

Bekijk bijlage 301
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Hotrod


Betaling video voorbeeld

Hoofdpagina Registreren
Bovenaan