xamos

Nieuwsbrief September 2023: met o.a. VIP Member, Is usenet veilig en de laatste actie is verlengd tot zondag as.

xamos

Administrator
Forumleiding
Lid geworden
5 dec 2022
Berichten
670
Waarderingsscore
40
Punten
28
United-States
Heb je altijd al eens speciaal willen voelen? Nou, dat kan. Word nu een VIP Member. Als VIP Member krijg je altijd 25% korting op onze premium usenet-diensten. Dit betekent dat je elke maand geld bespaart en meer waar voor je geld krijgt!

Hoe werkt het?
  • Zorg dat je bent ingelogd in je account, zoals je altijd doet wanneer je iets wilt bestellen.
  • Selecteer Become vip member à € 10.00
  • Kies je betalingswijze en rond de bestelling af.
  • Je ontvangt per e-mail de couponcode.
  • Bij elke toekomstige bestelling vul je deze code in om gebruik te maken van de 25% korting.
* De couponcode is niet overdraagbaar en uitsluitend te gebruiken voor de power- en family plans. De korting geldt niet voor block accounts.

Deze kortingsactie is maar beperkt geldig, dus wacht niet langer en word vandaag nog VIP Member!

Wil je meer informatie over deze actie? Klik dan op de banner op onze website of ga naar ons Forum https://forum.hitnews.com/threads/v...riode-altijd-25-korting-wordt-vip-member.327/

Jouw vragen over de veiligheid van usenet beantwoord

Zoals je wellicht allang weer is usenet een fantastisch platform dat wereldwijd wordt gebruikt voor het delen van informatie en bestanden. Maar net als bij elke online dienst is het belangrijk om usenet op een veilige en verantwoorde manier te gebruiken. We lichten graag een paar aspecten toe.

Is usenet veilig?

Het gebruik van usenet kan risico's met zich meebrengen als je niet voorzichtig bent. Virussen en malware worden vaak verborgen in releases. Het is daarom belangrijk om te vertrouwen op betrouwbare indexeerders, release-opmerkingen te lezen, bestandsgrootte en -namen te verifiëren via pre-databases en downloads te scannen met betrouwbare antivirussoftware. Op deze manier kun je potentiële risico's tot een minimum beperken.

Is een VPN nodig voor Usenet?

Hoewel het niet verplicht is, biedt het gebruik van een VPN (Virtual Private Network) bij usenet voordelen. Tijdens downloads kan je IP-adres worden gelogd en opgeslagen bij het verkrijgen van .nzb-bestanden of wanneer je toegang krijgt tot je provider. Hoewel internetproviders de inhoud van je downloads niet kunnen zien, kan iedereen met toegang tot de indexer of providerlogboeken mogelijk je activiteiten zien. Een gerenommeerde VPN vervangt je IP-adres door dat van de VPN-server en voegt zo een extra laag privacy toe. Ben je op zoek naar anonimiteit en bescherming? Overweeg dan een VPN verbinding.

Moet ik verbinding maken via SSL?

Verschillende usenet-providers bieden SSL (Secure Sockets Layer) verbindingen aan. Door SSL te activeren, wordt je usenet-verkeer versleuteld, waardoor internetproviders of anderen jouw specifieke downloads niet kunnen bekijken.

Over het algemeen heeft SSL geen invloed op de transmissiesnelheden. Het kan zelfs bandbreedtevorming door netwerkbeheerders helpen voorkomen. Bovendien biedt het juridische bescherming tegen onopzettelijke inbreuk op het auteursrecht. Wij zullen daarom altijd voor een betere beveiliging aanbevelen om verbinding te maken via SSL.

Houden usenet-providers activiteitenlogboeken bij?

Het is belangrijk om een provider te kiezen die geen logboeken bijhoudt van je downloadactiviteiten. Kijk op de website van de provider en zoek naar een duidelijke verklaring met betrekking tot logboekactiviteiten. Kun je het niet vinden? Neem dan contact met ze op om duidelijkheid over je veiligheid en privacy te krijgen. Ons advies luidt om voor een provider te kiezen met een strikt beleid tegen het gebruik van logs om zo je onlineactiviteiten privé en beschermd te houden.

Door deze richtlijnen te volgen en weloverwogen keuzes te maken, kun je op een veilige en verantwoorde manier gebruik maken van usenet.

Voor ons zijn veiligheid, privacy en verantwoordelijk gebruik essentieel voor een positieve ervaring op ons platform.

Laatste dagen voor de couponcode: 3=2!

Wil je ook nog profiteren van onze aanbieding? 3 maanden voor de prijs van 2. De couponcode 3for2-23 is nog tot zondag geldig. Dus profiteer nu niet snel en pak de actie.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Hotrod


Betaling video voorbeeld

Hoofdpagina Registreren
Bovenaan