Announcement

Collapse
No announcement yet.

Zoeken met Binsearch.info

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Zoeken met Binsearch.info

  Zoeken met Binsearch.info


  Zoeken met binsearch.info is heel eenvoudig. In een aantal stappen heb je een bestand gevonden en kun je aan de slag met downloaden.

  Hieronder een korte omschrijving over hoe deze website werkt.

  Stap 1] Ga naar binsearch.info.

  Stap 2] Type in het zoekveld de naam van het bestand in, geef aan hoeveel resultaten je per pagina wilt zien en hoe oud de bestanden maximaal mogen zijn (retentie). Klik vervolgens op search.  Stap 3] Vervolgens krijg je een overzich te zien met allemaal bestanden. Aan de hand van de titel kun je zien welke bestanden bij elkaar horen.

  Stap 4] Selecteer de bestanden die bij elkaar horen (soms heb je maar één bestandje) door het vinkje voor het bestand aan te zetten en klik op 'create NZB'.

  Tip: Onder de titel 'Age' kun je zien hoe oud een bestand is. Hoe jonger een bestand hoe langer deze nog beschikbaar is om te downloaden. Wij ondersteunen bestanden die ouder zijn dan 900 dagen.  Je hebt zojuist succesvol een NZB bestand gemaakt. Ga verder met de handleiding 'Bestanden downloaden via usenet' om erachter te komen hoe je met het NZB bestandje bestanden kunt binnenhalen.
Working...
X